Emilia

Emilia Maukkonen

Liikuntaneuvoja (Pajulahden urheiluopisto, Nastola 2018)
Koulutettu hieroja (Porvoon hierontakoulu, Porvoo 2019)
Dry Needlinding terapeutti (Suomen DryNeedling yhdistys 2022)


Kokemus

Urheilu on ollut iso osa elämääni. Harrastin 10 vuotta kilpacheerleadingia ja sen ohella myös kuntosaliharjoittelu on tullut osaksi arkeani. Olin myös valmentajana lajin parissa yli 8 vuotta ja nautin siitä kun pääsen opettamaan nuorille uusia taitoja sekä seuraamaan heidän kehitystään. Tämän kautta olen käynyt myös erilaisissa lajiliiton ja ESLU:n järjestämisissä koulutuksissa. Lisäksi olen työskennellyt liikunnallisessa iltapäiväkerhossa 5vuotta, joten laaja-alaista kokemusta on karttunut lasten ja nuorten ohjauksen parista.

Teen HYPE Centerissä hierontoja sekä tarjoan akrobatian/voimistelu valmennusta, jos kiinnostaa, ota yhteyttä!


Millainen olen

Hierojana olen erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Tavoitteeni on palveluiden kautta tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluan auttaa teitä selvittämään mistä oireenne johtuvat ja mitkä asiat aiheuttavat liikerajoittuvuuksia. Olen yrittäjänä sekä hierojana vasta-alkaja, mutta siitä huolimatta olen saanut asiakkailta paljon positiivista palautetta hoidoistani. Lisäksi otan avosylin palautetta vastaan, sillä yhdessä me saamme toteutettua toimivan hoitotapahtuma juuri Sinulle.


Tavoitteeni
Tavoitteeni on tukea asiakkalleni kokonaisvaltaista hyvinvointia hierontahoitojen kautta. Aion myös jatkaa itseni kehittämistä ja tulevaisuudessa opiskella lisää, sillä haluan tarjota teille asiakkaille jatkossakin laadukasta ja kehittyvää palvelua.

%d bloggaajaa tykkää tästä: